Netflix-film ‘The King’ krijgt eerste trailer ft. Robert Pattinson met een bijzondere pruik

Deze herfst komt Netflix met het langverwachte kostuumdrama The King. In die film zal Timothée Chalament de hoofdrol vertolken. Maar ook Robert Pattinson zal te zien zijn in de film, samen met zijn opvallende pruik.

Netflix pakt dit najaar uit met een grote productie. The King wordt een kostuumdrama over het Britse koningshuis, met verschillende grote namen in de hoofdrollen. Zo zullen we Call Me By Your Name-acteur Timothée Chalamet aan het werk zien, naast Lily-Rose Depp (ja, de dochter van) en Twilight-hunk Robert Pattinson, al heeft die laatste een opmerkelijke look.

The King

Met The King wil Netflix duidelijk kans maken op grote filmprijzen. De film zal namelijk ook in enkele filmzalen te zien zijn. Dat is nog steeds een vereiste voor films die kans willen maken op een Oscar.

De hoofdrol is weggelegd voor Timothée Chalamet. Hij speelt Hal, beter bekend als koning Hendrik V. Na de dood van zijn vader wordt hij – tegen z’n zin – de nieuwe koning. De film volgt hoe de jonge koning z’n rol invult en leert wat er allemaal bij komt kijken. Daarbij wordt er ook ingegaan op zijn relatie met Catherine, gespeeld door Lily-Rose Depp, die ook in het echte leven de vriendin is van Timothée.

De pruik van Pattinson

Maar het is iemand anders die in de trailer met de pluimen gaat lopen. Dat is niemand anders dan voormalige vampier, Robert Pattinson. De acteur, die we natuurlijk voor altijd zullen kennen als Edward Cullen uit Twilight.

Na zijn bleke verschijning in Twilight heeft Pattinson zich namelijk opnieuw een opvallende look aangemeten. En die heeft deze keer alles te maken met zijn kapsel. Robert Pattinson speelt in The King de rol van de kroonprins van Frankrijk en die heeft – zo blijkt – een weelderige haardos. Dus kreeg Robert Pattinson een pruik. De meningen over de nieuwe look van de acteur zijn verdeeld. Maar oordeel gerust zelf.

Onze top 50 met de beste reeksen op Netflix, vind je hier.

Gesponsorde artikelen