Netflix lost intense trailer voor Thaise film ‘HUNGER’

Netflix heeft de trailer voor de nieuwe Thaise film HUNGER gedeeld. Die film speelt zich af in een sterrenkeuken, waarbij de jonge kok Aoy, gespeeld door Chutimon “AokbabChuengcharoensukying, zich probeert op te werken. Maar haar mentor Chef Paul (Nopachai Chaiyanam) heeft een karakter dat Gordon Ramsay er poeslief doet uitzien.

Recent liet Netflix nog weten dat het meer zal investeren in content van Aziatische bodem. We zagen de afgelopen jaren al hoe Zuid-Koreaanse en Japanse content scoort op de streamingdienst, maar Netflix investeert ook in content van andere Aziatische landen. Zo verschijnt volgende maand de film HUNGER. Die Thaise film wordt door Netflix omschreven als een dramafilm, maar de bloedstollende trailer toont dat de film toch ook een thrillerkantje krijgt.

HUNGER

In HUNGER volgen we Aoy (Chutimon Chuengcharoensukying). Zij is een jonge kok die samen met haar familie een noedelrestaurant uitbaat. Maar op een dag krijgt ze de kans om het team van HUNGER te vergezellen. Dat is het meest luxueuze restaurant van Thailand, dat geleid wordt door de geniale Chef Paul (Nopachai Chaiyanam), die eveneens bekend staat voor z’n opvliegende karakter.

In de comments wordt de film al vergeleken met topfilms The Menu en Whiplash. De vergelijking is natuurlijk niet ver te zoeken. Zo toont de trailer al dat het gaat om een verhaal dat zich afspeelt in een sterrenkeuken, zoals The Menu, waarbij een jonge, veelbelovende kok tot het uiterste wordt gedreven om het beste in zichzelf naar boven te halen, zoals in Whiplash het geval was met drummen.

HUNGER verschijnt op zaterdag 8 april 2023 op Netflix.

Bekijk de officiële trailer voor HUNGER hier:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...