Netflix lanceert ‘La Casa de Papel’ – ‘6 Underground’ cross-over teaser

6 Underground en het vierde deel van La Casa de Papel komen binnenkort naar Netflix. Daarom heeft Netflix nu één teaser gelanceerd voor de prijs van twee. Want in een nieuwe teaser brengen ze El Profesor en One samen.

Binnenkort zijn zowel de film 6 Underground als het vierde seizoen van La Casa de Papel te zien op Netflix. Daarom bracht de streamingdienst de hoofdpersonages uit de twee samen in één geweldige teaser.

The Professor & One

In de korte teaser belt One (Ryan Reynolds) El Profesor (Sergio Marquina) om hem te helpen bij een missie. Daarbij vindt One het moeilijk om een Spaans nummer te bellen en spreekt El Profesor One aan als “The One”. Het geheel vormt een geweldige teaser voor beide Netflix-titels.

En Ryan Reynolds zou natuurlijk Ryan Reynolds niet zijn als hij de teaser niet met een gevatte boodschap deelde op Twitter. Daar liet hij weten dat El Profesor geen al te beste rating mag verwachten op Ratemyprofessors.com. Daar zal zijn afwijzing voor een etentje ongetwijfeld wel voor iets tussen zitten.

De film 6 Underground verschijnt op 13 december op Netflix. Het vierde seizoen van La Casa de Papel komt uit op 3 april.

Gesponsorde artikelen