Left Right
scrollTop top

Netflix lanceert trailer voor nieuwe romcom ‘The Perfect Date’ mét Noah Centineo


Netflix lanceert trailer voor nieuwe romcom ‘The Perfect Date’ mét Noah Centineo

Noah Centineo was al de perfecte boyfriend als Peter Kavinsky, maar dat gaat hij binnenkort nog eens overdoen. In ‘The Perfect Date’ zien we onze favoriete fictieve boyfriend opnieuw schitteren in wat hij het beste doet: iedereen laten smelten voor z’n charmes.

Goed nieuws voor fans van Peter Kavinsky (hallo, letterlijk iedereen op de planeet): want Noah Centineo gaat opnieuw in de huid kruipen van de perfecte boyfriend en dat meermaals in dezelfde film. Hoe dat in z’n werk gaat, leggen we jullie met veel plezier uit.

The Perfect Date

Noah Centineo speelt de hoofdrol in de nieuwe Netflix-film The Perfect Date. Daarin speelt hij de rol van Brooks Rattigan, een jongeman die grote dromen heeft, maar niet genoeg geld om ze waar te maken. Op een dag gaat hij tegen betaling met een meisje naar een bal, waarna hij een lumineus idee krijgt.

Brooks maakt een app waarmee hij zichzelf verhuurt als date. In de app kan je zelf kiezen hoe je wil dat je date eruitziet, wat z’n persoonlijkheid is en welke taal hij gebruikt. Zo is Brooks dus altijd dé perfecte date. Maar hij heeft natuurlijk zelf ook gevoelens. Zo heeft hij al lang een crush op het populairste meisje van de school, maar ondertussen groeit ook zijn allereerste date tegen betaling steeds dichter naar hem toe.

Bekijk hier de trailer voor The Perfect Date:

Netflix

The Perfect Date verschijnt op 12 april op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899