Netflix lost een teaser voor het tweede seizoen van ‘A Series Of Unfortunate Events’ en we liggen nu al dubbel van het lachen

Netflix lost een teaser voor het tweede seizoen van ‘A Series Of Unfortunate Events’ en we liggen nu al dubbel van het lachen

Eén van de grote verrassingen van Netflix in 2017 was het heel erg fijne eerste seizoen van ‘A Series Of Unfortunate Events’, naar de boeken van Daniel Handler. Toen het eerste seizoen verscheen kondigden de makers al aan dat ze al goed waren opgeschoten met de voorbereidingen van het tweede seizoen. Dat komt er dus al aan in 2018 én er is nu ook een teaser en releasedatum.

In de teaser refereert Neil Patrick Harris, die Count Olaf speelt, aan onze collectieve katerkopjes met de woorden “I’m so sorry to disturb you at recovery.” Net dat soort humor maakte van de eerste reeks een erg fijne kijkervaring waarbij we soms dubbel lagen van het lachen.

Bij het verschijnen van die eerste reeks, in januari 2017, liet auteur Daniel Handler al weten ver gevorderd te zijn in de voorbereidingen voor het tweede seizoen: “Ik werk in m’n eigen eetkamer samen met een team schrijvers die ik hoog heb zitten aan het tweede seizoen en we hopen dat ook te doen voor een derde seizoen. Kindacteurs van de leeftijd van Malina en Louis verouderen en veranderen snel, dus we hopen het geheel zo snel mogelijk op te nemen. Het tweede seizoen zou uit tien afleveringen (vijf boeken) bestaan, tot aan ‘The Carnivorous Carnival’, en dan zou het derde seizoen de reeks kunnen afronden.”

Toen was het nog een ideaal scenario, ondertussen is het realiteit. Dit tweede seizoen bestaat uit tien afleveringen (vijf boeken) en verschijnt op 30 maart op Netflix, geheel naar de verwachtingen voor het seriejaar 2018. Een derde seizoen zou dan kunnen afronden in 2019.

Gesponsorde artikelen