Netflix lost eerste foto’s van het zesde en laatste seizoen van ‘House of Cards’

Netflix lost eerste foto’s van het zesde en laatste seizoen van ‘House of Cards’

Het zesde en laatste seizoen van ‘House of Cards’ zal binnen iets meer dan twee maanden verschijnen op Netflix. Vandaag heeft Netflix acht foto’s van het laatste seizoen uitgegeven waarop we voor het eerst een blik krijgen op Claire Underwood als president en de nieuwe personages van Diane Lane en Greg Kinnear.

House of Cards zit er bijna op. Het laatste seizoen van de populaire Netflix Original zal later dit jaar uitkomen, waarna het officieel gedaan is met de reeks die gebouwd is rond de Underwoods. Het laatste seizoen liep wat vertraging op en moest ook heel wat herwerkt worden.

Kevin Spacey

Toen de opnames van House of Cards vorig jaar volop aan de gang waren, kwam aan het licht dat Kevin Spacey jaren geleden schuldig was aan seksueel misbruik. Verschillende mannen stapten met hun verhaal naar buiten, waarop Spacey in een wanhoopspoging uit de kast kwam als homoseksueel en beweerde dat hij zich niets herinnerde van deze feiten.

Maar Netflix pikte dit niet en zette de samenwerking met Kevin Spacey op staande voet stop. Hierdoor werden de opnames van het zesde seizoen van House of Cards een tijdje opgeschort waarna beslist werd om toch een zesde seizoen te maken en zo de reeks toch een gepast einde te geven.

Seizoen 6

Dat laatste seizoen zal dus een seizoen zijn zonder Kevin Spacey en dus ook zonder zijn personage Frank Underwood. Daarom zal Robin Wright nu de show alleen dragen en krijgen we dus Claire Underwood te zien als president van de Verenigde Staten. Wat er met Frank gebeurt in de reeks is nog niet bekend.

Er werd al een korte teaser gelanceerd voor het laatste seizoen waarin te zien is dat Claire nu president is en de fakkel van haar man heeft overgenomen. Maar nu zijn er ook enkele foto’s van het nieuwe seizoen, waarin we ook de nieuwe personages te zien krijgen.


In het zesde en laatste seizoen van House of Cards zal Claire Underwood (Robin Wright) aan de macht zijn:

Netflix

Claire was eerder al een tijdje president in de reeks, maar zal dat nu dus nog eens overdoen:

We krijgen een eerste blik op het personage van Diane Lane en Greg Kinnear:

Het personage van Lane zal iets te maken hebben met het Rode Kruis:

En het personage van Kinnear lijkt close samen te werken met Claire Underwood:

Onze gok is dat Kinnear en Lane de nieuwe assistenten worden van presidente Claire Underwood:

Naast de foto’s uit de afleveringen is er ook dit behind-the-scenes kiekje van Robin Wright in the oval office:

Het zesde en laatste seizoen van House of Cards verschijnt op 2 november op Netflix, tot dan kan je natuurlijk wel een van onze top 50 series op Netflix kijken

Gesponsorde artikelen