Netflix maakt releasedatum van’Disenchantment’ deel twee bekend

Netflix maakt releasedatum van’Disenchantment’ deel twee bekend

Netflix heeft de releasedatum van het tweede deel van ‘Disenchantment’ aangekondigd. De eerste tien afleveringen van de nieuwe animatieserie van ‘The Simpsons’-bedenker Matt Groening gooide niet meteen hoge ogen maar kreeg wel al snel een nieuw seizoen. Zo zitten fans van Groening al zeker gebeiteld tot 2021. Op het tweede deel van het eerste seizoen is het nog maar even wachten: prinses Bean en co keren terug op 20 september!

Een nieuwe animatieserie voor volwassenen van de grote man achter The Simpsons en Futurama, meer hadden ze bij Netflix waarschijnlijk ook niet nodig om overtuigd te zijn. De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen bij de start van Disenchantment, maar het verhaal van prinses Bean, haar persoonlijke demoon Luci en Elfo de elf stelde toch ietwat teleur.

Al zag Netflix duidelijk mogelijkheden, want naast de al aangekondigde tien afleveringen van het tweede deel van dat eerste seizoen bestelde het ook al snel een tweede seizoen. Daardoor krijgt Groening dus al zeker de tijd tot 2021 om de magie van Futurama en The Simpsons terug te vinden. Of hij dat al kan doen in het tweede deel van het eerste seizoen, krijgen we binnenkort te zien!

“Pompen of (ver)zuipen”

Netflix kondigt nu de startdatum van dat tweede deel aan. Op 20 september zullen de laatste tien afleveringen van seizoen één op ons losgelaten worden. “Sta je te springen voor meer Disenchantment maar laat je geheugen je misschien een beetje in de steek? Wij praten je even bij: Elfo is weg. Dreamland is verlaten. Prinses Bean is op een missie”, teaset Netflix dat tweede deel. “Wordt het pompen of (ver)zuipen? Disenchantment keert op 20 september terug!”

Maar ook na die tien nieuwe afleveringen zijn we dus nog zeker van twintig andere, waardoor we al tot 2021 zullen kunnen genieten van nieuw Matt Groening-werk. De seizoenen van Disenchantment bestaan telkens uit twee delen van tien afleveringen, die om het jaar worden gereleased. Deel twee van seizoen één komt er dus binnenkort aan. Seizoen twee deel één en twee volgen dan respectievelijk in 2020 en 2021.

Gesponsorde artikelen