Netflix ontslaat Kevin Spacey van ‘House of Cards’ en gaat ook zijn nieuwe film niet meer streamen

Netflix ontslaat Kevin Spacey van ‘House of Cards’ en gaat ook zijn nieuwe film niet meer streamen

Netflix heeft acteur Kevin Spacey officieel ontslagen uit de serie ‘House of Cards’. De streamingdienst reageert daarmee op de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag tegen hem. Een film die Spacey ook nog gecoproduceerd heeft voor Netflix, zal niet meer uitgebracht worden.

Netflix laat in een mededeling weten dat alle banden verbroken zijn met acteur Kevin Spacey nadat hij door verschillende acteurs en crewleden van seksuele intimidatie werd beschuldigd. De opnames van het zesde seizoen van House of Cards liggen voorlopig ook stil door de aantijgingen, maar één ding staat vast voor Netflix: de serie zal niet meer doorgaan als Spacey nog meedoet.

De producers van de reeks denken er dan ook aan om het karakter van Kevin Spacey te laten sterven, om zo met een propere lei te kunnen verder werken.

Kevin Spacey was ook nog co-producer van een film over Gore Vidal. De film werd al helemaal gedraaid en zat in de montagefase. ‘Zat’, want Netflix heeft beslist om de film niet meer te streamen.

Gesponsorde artikelen