Netflix deelt reünie ‘Too Hot To Handle’ op YouTube: Welke koppels hielden stand?

Het vijfde seizoen van Too Hot To Handle zit er voor ons nog maar even op, maar voor de deelnemers liggen de opnames al enkele maanden achter zich. Daarom sprak Netflix nog eens met iedereen af (via Zoom) om te horen hoe het nog met ze gaat. En vooral om te weten te komen welke koppels standhielden.

Op het einde van het vijfde seizoen van Too Hot To Handle waren er nog drie koppels samen. Maar is dat nu nog het geval? Dat komen we te weten in de reünie die Netflix vandaag deelde op YouTube.

Too Hot To Handle

De reünie gebeurde opnieuw via videocall. Dat is nodig aangezien de deelnemers allemaal in verschillende uithoeken van de wereld wonen. In het begin van de reünie halen de deelnemers vooral herinneringen op aan hun deelname. Maar iedereen kijkt natuurlijk vooral om te weten wie er nog samen is. En ook dat komen we in de reünie te weten.

Christine en Louis laten weten dat ze niet meer samen zijn. Louis legt uit dat het thuis moeilijker was om de relatie de onderhouden. Elys en Alex waren na de opnames nog zes maanden een koppel, maar besloten daarna ook elk hun eigen weg op te gaan. En ook Hannah en Isaac, die Too Hot To Handle eerder moesten verlaten, bleven niet samen. Maar er is ook goed nieuws. Megan, die als single naar huis ging, had dan weer het goede nieuws dat ze dankzij de tips van Lana nu een relatie heeft. Ook Hannah en Alex hebben na hun breuk met hun Too Hot To Handle-wederhelft een nieuwe liefde gevonden.

De inschrijvingen voor het zesde seizoen van Too Hot To Handle zijn al geopend en iedereen die ouders is dan 18 en Engels spreekt, kan zich aanmelden.

Bekijk de reünie van Too Hot To Handle hier:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...