Netflix viert release ‘Sex Education’ met speciale kermis in Antwerpen

Morgen, op donderdag 21 september, komt het laatste seizoen van Sex Education uit op Netflix. Daarin zullen we voor een laatste keer een blik in het leven van Otis, Maeve, Adam en de rest krijgen. Wat er precies allemaal staat te gebeuren, valt af te wachten. Maar Netflix viert het laatste seizoen alvast ook in ons land.

Na vier seizoenen komt er op 21 september een einde aan Sex Education. Dat het seizoen er helemaal anders zal uitzien dan de voorgaande seizoenen, is niet verrassend. Vorig seizoen zagen we namelijk hoe Moordale zijn deuren moest sluiten en hoe Maeve (Emma Mackey) naar de Verenigde Staten vertrok.

In het nieuwe en laatste seizoen zullen er ook enkele acteurs niet meer terugkeren. Zo werd al bekendgemaakt dat onder andere Simone Ashley (Olivia)Patricia Allison (Ola)Tanya Reynolds (Lily) en Rakhee Thakrar (Emily) niet zullen terugkeren. Maar andere belangrijke personages zien we dus wel nog terug in het vierde en laatste seizoen.

Seizoen 4

Aan het einde van het derde seizoen zagen we hoe Moordale zijn deuren moest sluiten en hoe Maeve uiteindelijk een positie aanvaardde op een school in Amerika. Het nieuwe seizoen begint dus op verschillende plekken.

Zo probeert Otis (Asa Butterfield) zijn nieuwe sekskliniek op te zetten op het Cavendish Sixth Form College, wat niet zo vlot lukt, en leert Maeve een interessante professor kennen aan de universiteit in de Verenigde Staten. Ook de andere personages proberen opnieuw hun plek te vinden.

De Climax Kermis

Dat het vierde seizoen het laatste zou worden, was al even bekend. Toch wil streamingdienst Netflix het afscheid extra in de verf zetten door op verschillende plekken een evenement te organiseren. Ook in Nederland en België gaat zo’n evenement door.

Het gaat over De Climax Kermis, waar er verschillende attracties zullen staan die gebaseerd zijn op personages uit de reeks. In Nederland is die kermis in Utrecht te vinden op 22 en 23 september. In België slaat die speciale kermis zijn tenten op in Antwerpen. Daar kunnen fans de attracties uittesten op 27 en 28 september op het Operaplein.

Sex Education seizoen 4 verschijnt op 21 september op Netflix. Bekijk hier de 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...