Netflix deelt eerste teaser voor Spaanse serie ‘El silencio’ met Arón Piper (‘Elite’) in de hoofdrol

Netflix pakt binnen enkele maanden uit met een gloednieuwe Spaanse serie. Het gaat om de reeks El Silencio, met Arón Piper in de hoofdrol. Wie keek naar de eerste seizoenen van Elite, kan hem kennen van z’n rol als Ander Muñoz.

In mei zal Netflix de nieuwe Spaanse reeks El silencio lanceren. Daarin zal Arón Piper de hoofdrol als Sergio Ciscar spelen, een jongeman die al zes jaar geen woord heeft gesproken.

El silencio

El silencio volgt Sergio Ciscar (Arón Piper). Hij kreeg de bijnaam “The Balcony Murderer” nadat hij z’n beide ouders van het balkon duwde toen hij zelf nog minderjarig was. Sinds de dood van z’n ouders heeft Sergio geen woord meer gesproken. Ook niet tijdens zijn proces, waardoor hij voor zes jaar achter de tralies ging. Nu is Sergio vrij, maar moet er nagegaan worden of hij een gevaar is voor de samenleving. Daarvoor zal gezocht moeten worden naar de reden waarom Sergio z’n ouders vermoordde, maar daarvoor zal hij dus moeten praten. De jonge psychiater Ana Dussel (Almudena Amor) zal daarbij moeten proberen om het vertrouwen van Sergio te winnen en hem zo toch aan het praten te krijgen.

Naast Arón Piper en Almudena Amor (El buen patrón) zijn in de serie ook Cristina Kozani (Marta), Aitor Luna (Cabrera), Ramiro Blas (Natanael), Aria Bedmar (Greta), Mikel Losada (Mikel) en Manu Ríos (Eneko) te zien. Die laatste kan je ook kennen uit Elite, daar speelt hij sinds het vierde seizoen de rol van Patrick Blanco Commerford. De Spaanse reeks heeft voorlopig nog geen exacte releasedatum, maar in de teaser komen we wel al te weten dat El silencio in mei 2023 in première zal gaan.

Bekijk hier de eerste teaser van El silencio:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...