Netflix test pop-out scherm waardoor je kan multitasken tijdens het bingewatchen

Netflix
Image by Jade87 from Pixabay

Binnenkort kan je misschien multitasken tijdens het bingewatchen. Netflix is namelijk een pop-out scherm aan het testen, waardoor je favoriete serie in een scherm boven je andere schermen wordt geplaatst. Daardoor kan je allerlei andere dingen doen op je computer terwijl je favoriete serie verder speelt.

Je kent het ongetwijfeld wel. Je zou graag nog een aflevering van je favoriete serie kijken, maar eigenlijk moet je nog een belangrijke mail verzenden of een taak afwerken. Binnenkort kan je dat misschien feilloos combineren, want Netflix test momenteel een pop-out scherm. Daarmee kan je op een kleiner schermpje blijven verder kijken terwijl je andere dingen doet op je computer.

Pop-out scherm

Wie op dit moment naar een serie wil kijken en tegelijk iets anders wil doen op z’n computer, moet daar toch wat moeite voor doen. Je kan natuurlijk werken op de helft van je scherm terwijl je serie speelt op de andere helft. Daarmee verlies je wel de helft van je scherm en wordt die taak afwerken misschien toch wat moeilijker.

Maar Netflix is aan het werken aan een oplossing voor dat probleem. Het is namelijk een zogenaamd pop-out scherm aan het testen. Dit scherm zal dan altijd op de voorgrond blijven spelen, terwijl je in de achtergrond andere dingen kan doen. Je zal zelf kunnen beslissen waar op je scherm je het pop-out scherm wil plaatsen en hoe groot je het scherm wil. Ja snoodaards, je kan het dus heel klein zetten en stiekem series kijken op het werk of in de les.

Gesponsorde artikelen