Netflix lost trailer voor ‘All the Light We Cannot See’

Netflix pakt dit najaar uit met de verfilming van de roman All the Light We Cannot See van Anthony Doerr. Het verhaal volgt een blind Frans meisje en een jonge Duitse soldaat die elkaar ontmoeten tijdens de Tweede Wereldoorlog. De serie kan rekenen op een absolute sterrencast met onder andere Hugh Laurie en Mark Ruffalo.

Dit najaar zal Netflix de limited series All the Light We Cannot See uitbrengen. De reeks toont een onmogelijk liefdesverhaal tijdens de Tweede Wereldoorlog.

All the Light We Cannot See

All the Light We Cannot See is gebaseerd op de gelijknamige roman van Anthony Doerr en speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. We volgen Marie-Laure (Aria Mia Loberti), een blind Frans meisje dat samen met haar vader Daniel (Mark Ruffalo) probeert om de Parijs te ontvluchten tijdens de Duitse bezetting. Ze hebben een kostbare diamant met zich mee die ze uit de handen van de Nazi’s willen houden. Marie-Laure en Daniel kunnen schuilen bij hun ondergedoken oom Etienne (Hugh Laurie) in St.-Malo in de buurt van Rennes in het westen van Frankrijk. Marie-Laure leert daar Werner (Louis Hofmann) kennen. Hij werkt als radio-expert in dienst van het Hitler-regime. Hun connectie zorgt voor een sprankeltje hoop en licht in donkere tijden.

All the Lights We Cannot See is geregisseerd door Shawn Levy, die eerder al verantwoordelijk was voor onder andere Stranger Things en The Adam Project. Het scenario werd verzorgd door Steven Knight (Peaky Blinders). De belangrijkste rollen in de reeks worden gespeeld door nieuwe actrice Aria Mia Loberti, Mark Ruffalo (The Avengers), Hugh Laurie (House M.D.), Louis Hofmann (Dark) en Lars Eidinger (Dumbo).

De reeks verschijnt op donderdag 2 november op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor All the Light We Cannot See:

All the Light We Cannot See is vanaf donderdag 2 november 2023 te vinden op Netflix. In tussentijd nog op zoek naar iets anders? Neem dan een kijkje op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...