Netflix dropt trailer voor ruimtedrama ‘Away’ met Hilary Swank

Away Hilary Swank
Hilary Swank in ‘Away’ – Bron: Netflix

Met Away lanceert Netflix binnenkort opnieuw een prestigieuze reeks. De serie – met Hilary Swank in de hoofdrol – gaat over een ruimtereis naar Mars en de mentale weerslag die dat heeft op de familieleden van de astronauten. De streamingsdienst loste zojuist een eerste trailer.

Voor veel liefhebbers van series en films is Netflix een houvast gebleken tijdens deze coronacrisis. De streamingsdienst liet eerder al weten dat het nog meer dan genoeg series in de pijplijn heeft zitten om onze bingewatchhonger te blijven stillen.

Een van die geplande series is Away. Dit prestigieuze ruimtedrama gaat over een bemande missie naar de planeet Mars. De reis duurt drie jaar en eist dus een zware tol voor de familieleden van de aanwezige astronauten. Dat vormt dan ook het thema van de reeks.

Cast

De hoofdrol is weggelegd voor Hilary Swank (Million Dollar Baby, P.S. I Love You en BoJack Horseman), die astronaut Emma Green speelt. Zij moet op aarde haar man Matt Logan, gespeeld door Josh Charles (The Good Wife), en tienerdochter Alexis Logan, gespeeld door Talitha Bateman (Love, Simon), achterlaten.

De rest van de cast bestaat uit Ato Essandoh, Mark Ivanir, Ray Panthaki en Vivian Wu. De reeks is gemaakt door Andrew Hinderaker. Het is zijn eerste serie. Eerder werkte hij wel al als scenarist voor onder andere Penny Dreadful.

Bekijk hier de trailer van Away

Zoek je in afwachting iets anders om te bekijken? Kijk dan eens naar onze lijst met de 50 beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen