Netflix lost trailer voor ‘Choose Love’: eerste interactieve romcom

Netflix pakt eind deze maand uit met een wel heel bijzondere romcom. In Choose Love zal je als kijker namelijk kunnen kiezen welke keuzes het hoofdpersonage maakt. Het gaat daarbij om de keuze om de waarheid te spreken of te zwijgen, om iemand al dan niet te kussen en uiteindelijk ook de beslissing met wie ze verder wil.

Kijk je graag naar romcoms? Maar ben je het vaak niet eens met het einde? Dan heeft Netflix nu dé oplossing. Eind deze maand verschijnt namelijk Choose Love, de eerste interactieve romcom. Daarbij zal jij dus mogen kiezen welke richting de film uitgaat en waar en met wie de film eindigt.

Choose Love

In 2018 pakte Netflix uit met Black Mirror: Bandersnatch. Het ging toen om een interactieve film van Black Mirror, waarbij je als kijker op verschillende momenten een keuze moest maken die een impact had op het plot van de film. En nu komt Netflix met een nieuwe interactieve film, maar dan in het romantische genre.

De romcom Choose Love (IX) is namelijk interactief en zal dus anders zijn afhankelijk van de keuzes die je als kijker maakt. We volgen Cami Conway (Laura Marano). Ze lijkt haar leven voor elkaar te hebben, met een lieve vriend Paul (Scott Michael Foster) en haar droomjob als producer. Maar toch heeft ze het gevoel dat ze iets mist. En op dat moment komen er plots twee andere mannen in haar leven: haar oude jeugdliefde Jack (Jordi Webber) en muzikant Rex (Avan Jogia). Cami komt voor heel wat keuzes te staan en daar zullen wij haar als kijker bij kunnen helpen.

Choose Love verschijnt op donderdag 31 augustus op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor Choose Love:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...