Netflix lost trailer voor spannende Japanse revengereeks ‘Burn the House Down’

Netflix pakt volgende maand uit met een nieuwe Japanse reeks. Het gaat om de serie Burn the House Down. Die zogenaamde revengereeks start met de brand in een gezinswoning. Dertien jaar na de brand probeert de dochter van het gezin uit te zoeken wat, en vooral wie, de oorzaak was van de brand die haar huis én gezin verwoestte.

Naast Koreaanse content, doet ook Japanse content het al jaren goed op Netflix. Denk zo maar aan reeksen als Alice in Borderland, Love is Blind: Japan en recent The Days. Volgende maand verschijnt er een nieuwe Japanse reeks op Netflix. Burn the House Down heeft nu een trailer gekregen en die belooft alvast een spannende thriller.

Burn the House Down

In de trailer krijgen we te zien hoe het huis van Anzu Murata (Mei Nagano) en haar gezin in vlammen opgaat. Haar moeder is ten einde raad en uiteindelijk zorgt dit ook voor de breuk tussen de ouders van Anzu. Dertien jaar later wil ze uitzoeken wat er precies gebeurd is. En daarbij heeft ze een duidelijke hoofdverdachte, de nieuwe echtgenote van Anzu’s vader: Makiko (Kyoka Suzuki). Zij was namelijk aanwezig bij de brand en leek daarbij wel te genieten van de vlammenzee.

Anzu wil bevestiging van haar vermoedens en besluit om zich onder een schuilnaam aan te melden als huishoudhulp in het huis van haar vader en Makiko. Daarbij wil ze onderzoeken of ze gelijk heeft en wil ze ook wraak nemen op de vrouw die haar leven verwoest heeft.

Burn the House Down is een verfilming van de populaire gelijknamige Japanse manga door Moyashi Fujisawa. De reeks verschijnt op donderdag 13 juli 2023 op Netflix.

Bekijk hier de spannende trailer voor Burn the House Down:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...