Netflix verhoogt zijn prijzen en ook bestaande abonnees mogen zich aan een prijsstijging verwachten

Netflix verhoogt zijn prijzen en ook bestaande abonnees mogen zich aan een prijsstijging verwachten

Slecht nieuws voor iedereen met een abonnement bij Netflix want de streamingsdienst maakt zijn abonnementen duurder. De prijsverhoging gaat nu in voor nieuwe abonnees, maar ook de bestaande abonnementen worden binnenkort duurder.

Het aanbod van Netflix wordt steeds uitgebreider en de streamingsdienst is niet van plan om daar snel mee te stoppen. In 2017 investeert Netflix al 6 miljard dollar in eigen producties en volgend jaar zou dat zelfs 7 miljard worden.

Het verhoogt dus de prijs van zijn abonnementen om “goede series en films te kunnen blijven aanbieden”. Het Basic-abonnement blijft 7,99 euro per maand kosten. Het standaardabonnement gaat van 9,99 naar 10,99 euro per maand. Ook het Premium-abonnement stijgt twee euro, van 11,99 euro naar 13,99 euro per maand.

De prijsverhoging gaat voor nieuwe abonnees direct in, maar ook wie al een account heeft bij Netflix zal binnenkort meer moeten betalen, laat Netflix weten aan onze redactie. Op 19 oktober krijgen alle klanten een e-mail over de prijsverhoging.

Bekijk hier de verschillende Netflix-abonnementen:

Gesponsorde artikelen