Netflix werkt aan sequel van ‘The Kissing Booth’ met originele cast

Netflix werkt aan sequel van ‘The Kissing Booth’ met originele cast

Netflix heeft bevestigd dat ‘The Kissing Booth 2’ eraan komt mét de volledige originele cast. De oorspronkelijke film uit 2018 was een groot succes op de streamingdienst. ‘The Kissing Booth’ is zelfs een van de meest bekeken films op Netflix in de VS. En de teaser van de sequel ziet er alvast veelbelovend uit.

In de originele The Kissing Booth-film zagen we hoe Elle Evans, vertolkt door Joey King, intiem wordt met Noah, gespeeld door Jacob Elordi. De haar in de boter: Noah is de oude broer van haar beste vriend Lee, gespeeld door Joel Courtney.

Die relatie is een directe overtreding van het ‘vriendschapsregelboekje’ dat Elle en Lee samen opgesteld hebben. Netflix onthulde onlangs dat de film door een op drie kijkers herbekeken werd.

(De Breaking Bad-film gaat wellicht rechtstreeks naar Netflix.)

Volledige cast

Netflix heeft nu de volledige cast opnieuw bij elkaar gehaald zodat The Kissing Booth 2 het daglicht kan zien. Bij de eerste film was Vince Marcello regisseur, maar dit keer is hij scenarist, net als Jay Arnold. Er is nog geen releasedatum bekend voor de nieuwe film.

(The Handmaid’s Tale seizoen 3 heeft eindelijk een releasedatum.)

Nieuwe kissing booth

In de aankondiging zien we Lee en Elle een nieuwe kissing booth bouwen. Er is verder nog niet veel bekend over de plot van de nieuwe film, maar heel wat fans denken dat we zullen inspringen waar de vorige film eindigde. Noah is naar de universiteit, maar is nog steeds dolverliefd op Elle.

(F.C. De Kampioenen-marathon van 24 uur komt er écht in Kinepolis Antwerpen.)

De aankondiging van The Kissing Booth 2:

Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen