Netflixfilm ‘Slumberland’ met Jason Momoa krijgt officiële trailer

De film Slumberland verschijnt op vrijdag 18 november op Netflix. Het gaat om een familiefilm, waarin een grote rol weggelegd is voor Jason Momoa. Netflix heeft nu de officiële trailer van de film gelost, waarin we al een blik krijgen op de droomwereld waar we in de film naartoe reizen.

Netflix pakt dit najaar naast verschillende kerstfilms ook uit met een nieuwe familiefilm zonder kerstthema. Het gaat om Slumberland waarin we Jason Momoa in een heel andere gedaante te zien krijgen dan we van hem gewend zijn.

Slumberland

In Slumberland volgen we de jonge Nemo (Marlow Barkley). Na de dood van haar vader (Kyle Chandler) veranderde haar hele leven. Nemo verhuisde van haar afgelegen vuurtoren naar de stad, waar ze woont met haar oom Phillip (Chris O’Dowd) en ze heeft het moeilijk om zich daaraan aan te passen. Maar wanneer Nemo slaapt, kan ze in haar dromen reizen naar Slumberland. Dat is een wereld waarin haar dromen werkelijkheid kunnen worden. Ze leert daar de opvallende Flip (Jason Momoa) kennen, iemand waarover haar vader haar verhaaltjes vertelde. Samen met Flip probeert Nemo haar ultieme droom in vervulling te laten gaan: haar vader terugzien. Maar er is natuurlijk één groot probleem, geen enkele droom duurt voor altijd en ooit zal ze moeten opstaan.

De film is gebaseerd op de comic Little Nemo in Slumberland van Winsor McCay. Daarin wordt de hoofdrol gespeeld door een jongetje, in de film gaat het om een meisje. De regie van de film was in handen van Francis Lawrence die ook verantwoordelijk was voor de drie laatste Hunger Games-films. Hij nam ook de regie voor de Hunger Games-prequel The Ballad of Songbirds and Snakes voor z’n rekening. Die film verschijnt in het najaar van 2023.

Bekijk hier de officiële trailer van Slumberland:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...