Nieuw Netflixprogramma ‘Run for the Money’ is combinatie tussen ‘De Mol’ en ‘Klopjacht’

Netflix heeft een eerste trailer gelost van het aankomende programma Run for the Money. Het gaat om een razend spannend Japans spelprogramma dat een combinatie is tussen De Mol en Klopjacht.

Het realityprogramma Run for the Money kan eenvoudig omschreven worden als een uitvergrote variant van het kinderspel ’tikkertje’. Het doel van de deelnemers bestaat er namelijk in om zo lang mogelijk uit de klauwen te blijven een gigantische groep gemaskerde ‘hunters‘. Hoe langer ze kunnen vermijden om gepakt te worden, hoe hoger de geldprijs komt die ze kunnen verdienen. Maar enkel wie tot het einde weet te ontsnappen aan de hunters wint.

Run for the Money is Japans programma dat daar voor het eerst in 2004 op televisie verscheen en meteen succesvol was. Het is gebaseerd op het Japanse tikspel ‘onigokko‘. Later verscheen de survivalshow ook in andere Aziatische landen op tv en won het heel wat prijzen.

Japans spelprogramma

Netflix wist nu de rechten van Run for the Money te kopen en lanceert binnenkort het grootste en meest spectaculaire seizoen ooit. Maar liefst 29 deelnemers zullen hun kans wagen om het programma te winnen. Het gaat om bekende Japanners, zoals acteurs, zangers, comedians, sporters en nog heel wat anderen. Zij gaan de strijd aan met de grootste groep en best uitgeruste groep hunters ooit.

Run for the Money bevat ook een verrassende twist. Een van de deelnemers blijkt namelijk een mol te zijn die samenwerkt met de hunters om te helpen om de kandidaten te pakken. De eerste trailer van het spelprogramma toont alvast hoe dat ervoor zorgt dat het voor de deelnemers nog moeilijk wordt om uit te ontsnappen en het spel te winnen.

Bekijk hier de trailer van Run for the Money:

Bekijk hier de 29 deelnemers aan Run for the Money:

Bron: Netflix

Run for the Money is vanaf 15 november 2022 te zien op Netflix.

Meer
Lees meer...