LGBTQ-thriller ‘Alguien Tiene Que Morir’ met Ester Expósito uit ‘Elite’ krijgt trailer en releasedatum

Alguien Tiene Que Morir
Netflix

Goed nieuws voor fans van La Casa de Papel en Elite, want binnenkort verschijnt er een nieuwe Spaanse reeks op Netflix. Het gaat om de minireeks Alguien Tiene Que Morir, die nu een eerste trailer en een lanceerdatum heeft gekregen.

De nieuwste Spaanse reeks van Netflix belooft opnieuw een spannende te worden. De titel zegt eigenlijk al genoeg: Alguien Tiene Que Morir, oftewel “Iemand moet sterven”. En ook de trailer maakt duidelijk dat er iemand moet sterven, maar wie zal dat worden?

Alguien Tiene Que Morir

Alguien Tiene Que Morir is een LGBTQ-thriller gemaakt door Manolo Caro, die eerder al The House of Flowers maakte voor Netflix. De miniserie speelt zich af in de jaren 50 in Spanje en bestaat uit drie afleveringen.

De reeks gaat over een conservatieve en traditionele gemeenschap tijdens het regime van Franco. In die tijd draaide alles rond imago en was het dus belangrijk om als familie goed voor te komen. Maar dat loopt fout voor een welgestelde familie wanneer hun zoon terugkeert uit Mexico met een nieuw lief, de mannelijke balletdanser Lázaro.

Spaanse sterrencast

De cast van Alguien Tiene Que Morir is op z’n minst indrukwekkend te noemen. Zo herken je zeker en vast Ester Expósito, die in Elite te zien was als Carla. Daarnaast zijn ook Carmen Maura (I Know What You Did Last Summer), Cecilia Suárez (The House of Flowers), Juan Carlos Vellido (Pirates of the Caribbean) en Alejandro Speitzer (Oscuro Deseo) te zien in Alguien Tiene Que Morir.

De rol van balletdanser Lázaro wordt gespeeld door de gelauwerde Mexicaanse balletdanser Isaac Hernández, die danst bij het English National Ballet. Hij zal voor de eerste keer te zien zijn in een televisiereeks.

Bekijk hier de eerste trailer van Alguien Tiene Que Morir:

Alguien Tiene Que Morir verschijnt op 16 oktober op Netflix, tot dan kan je kijken naar een van de reeksen uit onze top 50 met het beste van de streamingdienst.

Gesponsorde artikelen