Newsmonkey geeft HTC One weg

Newsmonkey geeft HTC One weg

De eindejaarsperiode is weer voorbij, maar dat wil niet zeggen dat hetzelfde geldt voor de cadeautjestijd. Daarom organiseren we deze week op verschillende dagen een wedstrijd waar mooie prijzen mee te winnen zijn. Dit zit er vandaag nog in de zak van Sinter.. euh … de Kerst…, nee … de newsmonkey!

Om deze week vol wedstrijden af te sluiten, geven we nog een smartphone van HTC weg. De smartphonemaker neemt deel aan onze wedstrijdweek omdat het bedrijf graag vernieuwende initiatieven ondersteunt.

De HTC One is een van de beste smartphones die in 2013 op de markt kwamen. Het toestel kreeg meerdere onderscheidingen omwille van het ontwerp, de bouwkwaliteit en het prachtige scherm. Met BoomSound introduceert HTC ook voor het eerst stereospeakers aan de voorzijde van een mobiele telefoon.

Software

Ook qua software kwam HTC met enkele nieuwtjes. Zo transformeert BlinkFeed het homescreen naar een livestream van persoonlijke, relevante informatie zoals updates van sociale netwerken, nieuws, foto’s en entertainment en lifestyle-updates, zodat de gebruiker hiervoor niet langer verschillende applicaties hoeft te raadplegen. 

Ook de camera kreeg enkele snufjes. Met HTC Zoe is het bijvoorbeeld mogelijk foto’s van hoge kwaliteit te maken die tot leven komen in fragmenten van drie seconden. Deze ‘Zoes’, foto’s en video’s worden op een bijzondere wijze getoond, zodat de galerij tot leven komt. 

Wil je deze geweldige prijs winnen? Neem dan hier deel aan onze wedstrijd!

Gesponsorde artikelen