Newsmonkey lanceert Tech Monkey

Newsmonkey lanceert Tech Monkey

Spring is in the air, tijd voor een inhoudelijke versnelling bij newsmonkey. Daarom lanceren we vandaag een nieuw speerpunt van de site: technologie. En dat mag je breed zien, van de laatste nieuwe plannen van Elon Musk over nieuwe Facebook-voorwaarden, tot NASA-bewijs over ‘t bestaan van aliens.

Natuurlijk hadden we wel al een en ander op dat vlak (wie kent ondertussen onze tech-whizzkid Stig Geukens nog niet?), maar bedoeling is om nog een tandje bij te steken. Daarvoor krijgen we onder meer de hulp van techgoeroe Luc Blyaert. Als ex-hoofdredacteur van DataNews kent hij het wereldje door en door, zowel de insights als de mensen.

Samen met Luc selecteerden we zo’n 20 veelbelovende jonge Belgen uit de wereld van de technologie. Het resultaat is ‘Trending Techies’, 20 gesprekken met inspirerende dames en heren die de wereld willen veranderen. Boeiende stuff, elke dag eentje de komende weken! We starten vandaag met Xavier Damman, stichter van Storify, een buitengewoon interessante kerel die vandaag bezig is met z’n ‘Startup Manifesto’, een initiatief om starters te helpen.

De handigste manier om ons tech-nieuws te volgen, is via onze Twitter-account Tech Monkey. Als je die account volgt, beloven we je dat je altijd helemaal mee zal zijn. Ook goed om te weten: we hebben onze WhatsApp-gebruikers gevraagd wat feedback te geven over die dienst, en de antwoorden waren héél positief. Dus check it out, en schrijf je in!

Geniet van de lente en follow the monkey!

Het monkey team,

Annelies, Elke, Günther, Floris, Inge, Jim, Joost, Lien, Pascale, Pieter-Jan, Ruth, Shari, Stefanie, Stien, Stig en Mick, Patrick en Wouter

Gesponsorde artikelen