Newsmonkey zkt stagiair Community Management

Newsmonkey zkt stagiair Community Management

Volg jij een opleiding communicatie, public relations of iets gelijkaardigs? Ben jij altijd online, is je smartphone vastgegroeid aan je hand en ken jij alles van sociale media? En ben je op zoek naar een leerrijke stage?

Wij zijn bij newsmonkey altijd op zoek naar gemotiveerde studenten om ons sociale media-team te versterken. Als stagiair community manager vraag je je constant af hoe je ons merk en de bijhorende communities beter kan maken. Je beheert onze sociale media-kanalen, stimuleert interactie en groei en denkt actief mee over hoe het nog beter kan.

Wat voor mensen zoeken we? Studenten die zelfstandig kunnen werken, punctueel en perfectionistisch zijn, het Nederlands perfect beheersen en een vlotte pen hebben, die pro-actief meedenken en vooral ook erg enthousiast zijn en humor hebben. O ja … en verslaafd zijn aan sociale media is ook een must.

Wat moet je precies doen? Samen met ons sociale media-team onze (vele) pagina’s op Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en Pinterest beheren. Je zoekt er kick-ass content voor en plant die, stimuleert/monitort interactie en analyseert statistieken. Met als ultiem doel: world domination, what else?!

Heel praktisch? Hoelang je stage duurt en wanneer je begint, bepalen we in overleg. Werken doe je op de redactie, maar flexibel werk is bespreekbaar.

Ben je geïnteresseerd in deze stageplaats? Mail dan je cv naar vacature@newsmonkey.be en wij nemen asap contact met je op.

Gesponsorde artikelen