Neymar pakt uit met nieuw kapsel … maar het valt niet bij iedereen in de smaak

Neymar pakt uit met nieuw kapsel … maar het valt niet bij iedereen in de smaak

Zondagavond neemt het Brazilië van wereldster Neymar het op tegen Zwitserland. En om er zeker van te zijn dat je hem zeker niet uit het oog zal verliezen, heeft de aanvaller van Paris Saint-Germain zich een nieuwe coupe aangemeten … en die valt niet bij iedereen in de smaak …

Brazilië is een van de topfavorieten om midden juli de wereldbeker in de lucht te steken. Om dat te bereiken, rekenen ze natuurlijk op hun ster Neymar. De aanvaller van Paris Saint-Germain wil revanche nemen voor het WK 2014 waar hij geblesseerd uitviel en z’n land vanop de tribunes volledig de boot zag ingaan tegen de uiteindelijke winnaar Duitsland. Brazilië werd in eigen land vernederd met 7-1. Een trauma (bekijk hier de pijnlijke beelden van meteen na de match) dat de Brazilianen in Rusland van zich af willen spelen.

Beste speler ter wereld

Na de knalprestatie van Ronaldo tegen Spanje en het tegenvallende vertoon van Messi tegen IJsland, rees natuurlijk weer de vraag wie de beste voetballer ter wereld is. Neymar heeft daarover een heel duidelijke mening. “Eerlijk gezegd, ik ben de beste ter wereld”, zei de Braziliaan, “omdat Cristiano Ronaldo en Lionel Messi van een andere planeet zijn.”

Neymar verkeert inderdaad in bloedvorm. Hoewel hij nog maar enkele weken terug is uit blessure maakte de Braziliaanse superster indruk in de voorbije oefenmatchen, waar hij meteen goed was voor verschillende doelpunten. Maar mocht Neymar er niet in slagen ook vanavond te schitteren, zal hij toch nog steeds opvallend zijn. Want de duurste voetballer ter wereld heeft zichzelf een nieuwe coupe aangemeten waardoor je hem altijd zal zien lopen.

Neymar toonde op de training gisteren zijn nieuwe kapsel

Voor z’n bezoekje aan de kapper liep Neymar nog rond met bruine krulletjes

Niet iedereen is even grote fan van de nieuwe coupe van de Braziliaan

Wat vinden jullie van zijn nieuwe haarstijl?

Gesponsorde artikelen