Left Right
scrollTop top

Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn getrouwd: bekijk hier de prachtige foto’s


Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn getrouwd: bekijk hier de prachtige foto’s

Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn getrouwd. Hun huwelijk gebeurde deels in Indische stijl, waardoor het een geweldig feest werd, met vooral prachtige en kleurrijke jurken voor de bruid. 

Nick Jonas, de jongste van de drie Jonas Brothers is getrouwd met zijn vriendin Priyanka Chopra. De twee verloofden zich al na twee maanden, maar namen duidelijk geen overhaaste beslissing. Op de foto’s zien ze er stralend uit op hun huwelijksdag.

Indisch huwelijk

Priyanka is een Indische, dus het trouwfeest gebeurde volgens de Indische tradities. En daar horen opvallende festiviteiten en verschillende, kleurrijke jurken bij.

Op Instagram toonde Priyanka alvast uitgebreid haar eerste jurk, een kleurrijke traditionele jurk. De actrice koos voor een voornamelijk gele jurk van het Indische modehuis Abu Jani Sandeep Khosla. Deze jurk droeg ze op de Mehendi. Dat is een Hindoeïstisch ritueel waarbij familie en vrienden samenkomen terwijl de bruid hennatatoeages krijgt op haar handen en voeten.

Optreden

Het tweede deel van het traditionele huwelijk van Priyanka en Nick was de Sangeet, een feest waarbij er volop gezongen en gedanst wordt. De familie en vrienden van het bruidspaar stonden op het podium en gaven het beste van zichzelf.

Met een muzikale familie als die van Nick, was dat natuurlijk een geweldig feest. Priyanka postte al een video op Instagram van die dolle avond en die ziet er toch vooral indrukwekkend uit. Voor deze tweede avond van festiviteiten had Priyanka een nieuwe jurk, die opnieuw ontworpen werd door Abu Jani Sandeep Khosla.

En dan moet het echte huwelijk dus nog komen. Daarvoor werd de jurk van Priyanka ontworpen door Ralph Lauren.

Priyanka liet ons met enkele foto’s op Instagram meegenieten van haar huwelijk, eerst waren er foto’s van de Mehendi:

En vervolgens postte ze ook foto’s en een video van de Sangeet:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.750.988
 • Aantal
  doden
  1.409.160
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  561.803
 • Aantal
  doden
  15.938