Nick Jonas is verloofd met 11 jaar oudere actrice na amper twee maanden daten

Nick Jonas is verloofd met 11 jaar oudere actrice na amper twee maanden daten

Nick Jonas gaat trouwen met Priyanka Chopra, een actrice van 36 jaar. Het koppel is nog maar twee maanden aan het daten. Jonas zou Chopra vorige week in Londen de hand gevraagd hebben.

Priyanka Chopra, die vooral bekend is als actrice in de serie Quantico, vierde vorige week haar 36ste verjaardag met haar nieuwe scharrel Nick Jonas. Die zou haar daar ten huwelijk gevraagd hebben en hij zou een filiaal van de juweliersketen Tiffany & Co laten afsluiten hebben om met zijn aanstaande in alle privacy een verlovingsring te kunnen uitkiezen.

Volgens naasten van Nick Jonas is het koppel er “zo gelukkig samen”.

Pas samen

Priyanka Chopra en Nick Jonas werden voor het eerst publiekelijk samen gespot op het MET-gala in 2017. Ze zouden toen gewoon als vrienden op date gegaan zijn. Pas in mei 2018 doken er geruchten op dat ze aan het daten waren, omdat ze op één week tijd drie keer samen gezien werden in Los Angeles. De Jonas Brother zou ondertussen al naar India zijn gevlogen om de moeder van de actrice te ontmoeten.

EPA

Meghan Markle en prins Harry op huwelijk?

Er wordt verwacht dat er heel wat sterren aanwezig zullen zijn op het huwelijksfeest. Er bestaat zelfs een kans dat Meghan Markle en prins Harry uitgenodigd worden.

Zo zijn Priyanka en Meghan al jarenlang goede vriendinnen. Priyanka was in mei ook aanwezig op het huwelijk van Meghan Markle en prins Harry.

EPA

Gesponsorde artikelen