Nicki Minaj gaat ervoor en probeert het Twitterrecord van Kim Kardashian te verbreken met deze ordinaire photoshoot

Nicki Minaj gaat ervoor en probeert het Twitterrecord van Kim Kardashian te verbreken met deze ordinaire photoshoot

Nicki Minaj en Kim Kardashian zijn beide heel populair op social media. Maar Nicki zou graag nóg populairder zijn en het Twitterrecord van Kim verbreken. Dat probeerde de Amerikaanse rapper met een ‘speciale’ shoot. Nicki staat op de cover van Paper magazine waarin ze een trio lijkt te hebben met zichzelf. Zoals we al zeiden, speciaal …

Paper magazine pakt uit met “Minaj à Trois”, een editie van het magazine met op de cover driemaal Nicki Minaj. De 34-jarige zangeres lijkt een trio te hebben met zichzelf. Het is seksueel getint, maar hierdoor hoopt Nicki het record van Kim Kardashian te verbreken.

Paper postte de shoot op Instagram en beschreef de afbeelding met: “Trouwens, dit is onze nieuwe cover. #BreakTheInternet cc @NickiMinaj.” Nicki is de eerste ster die een tag met ‘Break The Internet‘ kreeg van Paper sinds de verspreiding van het magazine met Kim op de cover. In 2014 heeft Kim ook in Paper gestaan terwijl ze een champagnefles balanceerde op haar achterwerk.

Kleine vergelijking

Nicki mag haar best gaan doen want Kim heeft meer dan 57K volgers. Nicki holt Kim achterna met 21K volgers. Voorlopig dus nog geen records verbroken.

Zo ziet het magazine er uit met de drie Nicki’s:

En zo zag de cover eruit in 2014 met Kim:

Gesponsorde artikelen