Nicki Minaj heeft geen enkel optreden uitverkocht van haar nieuwe tour

Nicki Minaj heeft geen enkel optreden uitverkocht van haar nieuwe tour

Nicki Minaj is een van de bestverkopende solo-artiesten ter wereld met een reeks awards onder haar naam. Toch wist de 35-jarige hiphopkoningin geen enkele show van haar nieuwe tour uit te verkopen.

Volgens velen is de recente ruzie tussen Nicki Minaj en Cardi B de oorzaak van de matige ticketverkoop. De dames vlogen elkaar in de haren op een feestje van Harper’s Bazaar. Er zijn nog duizenden tickets beschikbaar voor de Amerikaanse tour. Die werd in juni al aangekondigd. De rapper Future is co-headliner. Onlangs trad Minaj nog op tijdens de MTV European Music Awards. Haar concert werd goed ontvangen, maar blijkbaar niet goed genoeg om mensen uit hun zetel te halen.

(Onlangs raakte nog bekend dat Minaj aangeklaagd is door Tracy Chapman omdat ze haar muziek gebruikte zonder toestemming.)

Meer drama dan muziek

Het lijkt erop dat Nicki Minaj meer bekend is omwille van de drama’s die ze veroorzaakt dan omwille van haar muziek. Eerder had Minaj al haar tour uitgesteld omdat haar nieuwe plaat ‘Queen’ nog niet af was.

Nog niet gedaan

Toch betekent dit lang niet de doodsteek voor de carrière van Nicki Minaj. Ze is de eerste vrouw die meer dan honderd keer verschenen is in de Billboard Hot 100-lijst. Daarmee haalt ze artiesten in zoals Aretha Franklin en The Beatles.

Nicki Minaj plaagt bekende rappers in nieuwe clip, maar ze zegt nu dat het om te lachen was.

Gesponsorde artikelen