Nicki Minaj verwijdert tweet waarin ze haar pensioen aankondigt: kans op nieuwe muziek?

Epa: Nicki Minaj gaat op pensioen

De Amerikaanse rapper Nicki Minaj kondigde vorige week haar pensioen aan. Je lees het goed: pensioen. En dat terwijl de zangeres amper 36 jaar is, iets waar velen onder ons enkel van kunnen dromen. De zangeres deed dat via haar persoonlijke Twitter-account. Maar die tweet is plotseling verdwenen …

Nicki Minaj, die je onder andere kent van het nummer Anaconda, zette vorige week een punt achter haar carrière. De 36-jarige rapper maakte dat zelf bekend op haar Twitter-profiel. Maar er is nu iets raars aan de hand, want die tweet is verdwenen.

Meer tijd voor haar gezin

Een week geleden postte de Amerikaanse nog een tweet waarin ze zei dat ze op pensioen gaat. Dat wou ze omdat ze op die manier meer tijd kan besteden aan haar gezin en haar man. Nu heeft ze die tweet offline gehaald.

Niemand zag haar pensioen aankomen, omdat de zangeres nog plannen had voor een nieuw album. Haar fans reageerden geschokt en daarom wilde de rapper met hen in gesprek gaan. “Sorry, ik had het nieuws niet zo abrupt mogen brengen, dat was niet respectvol”, zei Nicki op sociale media. Ze beloofde haar fans dat ze over haar pensioen zou babbelen in een nieuwe podcast.

Maar nu verwijderde de Nicki Minaj die tweet van sociale media. Fans hopen dat de rapper zich vergist heeft en toch terug doorgaat met het maken van nieuwe muziek. Tot nu toe heeft ze zelf nog niet gereageerd waarom ze de tweet offline haalde.

Hits

Nicki Minaj scoorde over de jaren heen verschillende hits in ons land. Denk maar aan nummers zoals Starships en Anaconda. In totaal bracht de zangeres maar liefst vier albums uit sinds 2010.

Dit jaar trok de 36-jarige rapper nog Europa rond met haar NICKI WRLD-tour. Maar die tour verliep niet zonder problemen. Zo moest de Nicki haar concerten in Slowakije en Frankrijk afblazen omdat er technische problemen waren.

Gesponsorde artikelen