Nicolas en Evelien uit ‘Blind Getrouwd’ binnenkort (even) terug te zien op tv

Nicolas en Evelien uit ‘Blind Getrouwd’ binnenkort (even) terug te zien op tv

Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’ was een opvallende verschijning. Niet alleen door zijn heel snelle liefdesverklaring voor Evelien, maar vooral door zijn luidkeelse meezingen met de autoradio. Zo verbasterde hij in het programma al ‘Ik Wil Je’ van De Kreuners. De twee zijn nog altijd gelukkig getrouwd, maar van dat meezingen van Nicolas heeft Evelien wel genoeg. Samen met de hulp van niemand minder dan Walter Grootaers probeerde ze daar een einde aan te maken.

“Ik wil je, blijf bij me, hou van me. Ik word stapelgéééééééék”, Nicolas kon geen gebrek aan overtuiging verweten worden toen hij in de auto met Evelien de grote Kreuner-hit meezong. Het huwelijk tussen Nicolas en Evelien was er een van de twee die ook na het programma standhielden en ze zijn nog steeds tot over hun oren verliefd. Ze kunnen binnenkort zelfs hun eerste huwelijksverjaardag vieren, maar dat luide meezingen in de auto zou Nicolas van vrouwlief wel mogen afleren. Met de hulp van het nieuwe programma Hoe Zal Ik Het Zeggen? probeert ze hem dat op subtiele wijze duidelijk te maken.

“Als ik mijn klep openzet, moet ze haar oren maar toestoppen”

Nicolas is voor een zoveelste keer de hit uit volle borst aan het meezingen als er, per toeval, niemand minder dan De Kreuner-frontman Walter Grootaers voorbij wandelt. “Als ik een tweede stem had gewild op dat nummer, had ik dat wel in de studio gedaan”, reageert de ietwat verbolgen Grootaers op het ‘zangtalent’ van Nicolas. Die blijft natuurlijk met z’n mond vol tanden achter terwijl Evelien zich een bult lacht.

Maar het meezingen, geeft Nicolas echter ook na het voorval niet op. “Ik ga wel blijven zingen in de auto. Dat doe ik geregeld, alleen of met Evelien”, geeft Nicolas toe. “Zij zingt dan weleens mee, maar ik ben de luidste. Als ik mijn klep openzet, moet ze soms haar oren toestoppen. Maar ze vindt het altijd wel grappig.”

Op 4 november viert het koppel hun eerste huwelijksverjaardag, en de twee zijn naar eigen zeggen “gelukkiger dan ooit”. Ze vonden elkaar via Blind Getrouwd en vinden het dan ook erg dat er momenteel vragen worden gesteld bij het programma.”Het wordt heel integer gemaakt”, legt Nicolas in Het Nieuwsblad uit. “Ze kunnen echt niet meer doen om ­iedereen er een goed gevoel bij te ­geven.”

Nicolas is trouwens niet alleen een Kreuners-fans. Hij houdt duidelijk ook wel van een vleugje Disney:

Gesponsorde artikelen