Nicole Kidman doet raar op de Emmy’s: ze kust een andere man op de mond en bedankt twee van haar kinderen niet

Nicole Kidman doet raar op de Emmy’s: ze kust een andere man op de mond en bedankt twee van haar kinderen niet

Nicole Kidman is op de Emmy Awards in de prijzen gevallen voor haar rol in de film ‘Big Little Lies’. Maar haar emotionele dankspeech deed heel wat wenkbrauwen fronsen. Zo bedankte ze haar huidige man Keith Urban en hun twee dochters Sunday Rose en Faith Margaret, maar over Connor en Isabella, de kinderen die ze adopteerde toen ze nog met Tom Cruise was, werd met geen woord gerept. Ook heeft ze voor de neus van haar man acteur Alexander Skarsgard op de mond gekust.

“Ik ben een moeder en een vrouw”, zei Nicole Kidman gisteravond toen ze haar Emmy-trofee voor ‘Vrouwelijke hoofdrol in een miniserie of televisiefilm’ in ontvangst nam. “Ik heb twee kleine dochters en mijn lieve schat Keith, aan wie ik gevraagd heb om me te steunen tijdens deze artistieke tocht. Maar daarvoor moeten ze zo veel opofferen. Dus deze trofee is voor jullie. Ik wil dat mijn kleine meisjes het in hun kast zetten, ernaar kijken en denken: elke keer dat mijn mama mij niet in bed heeft kunnen stoppen, is het omwille van deze reden. Ik kan hen nu iets geven.”

Kort na haar speech gingen Facebook en Twitter in overdrive. “Vindt niemand het vreemd dat Nicole Kidman het niet over haar twee andere kinderen heeft gehad?”, vragen heel wat mensen zich af. “Had Nicole Kidman niet vier kinderen?”, klinkt het bij anderen. Er wordt gefluisterd dat Kidman geen meer contact heeft met haar kinderen uit haar vorig huwelijk omdat die net als Tom Cruise aangesloten zouden zijn bij de Scientology-sekte.

De speech:

Kidman over haar kinderen:

Andere man gekust

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Kidman de acteur Alexander Skarsgard, die haar man speelt in Big Little Lies, vol op de mond gekust, toen Skarsgard een trofee in de wacht mocht slepen. En dat terwijl haar échte man Keith Urban ernaast zat! Het ging heel snel, maar de camera’s hebben alles vastgelegd.

Op sociale media krijgt Nicole Kidman het zwaar te verduren:

Vooral de reacties op de controversiële kus zijn niet mals:

Gesponsorde artikelen