Niels Destadsbader schrijft samen met Miguel Wiels liedje voor nieuwe generiek van ‘Thuis’

Simonne Backx uit Thuis
Eén

Voor het 25ste seizoen van Thuis denkt Eén aan een nieuwe generiek voor de soap. Bij een nieuwe generiek hoort natuurlijk ook een nieuw liedje en daarvoor worden MIA-winnaar Niels Destadsbader en K3-componist Miguel Wiels ingeschakeld. De twee Belgische muzikanten waren meteen enthousiast toen ze hiervoor gevraagd werden.

Elke weekdag presenteert de zender Eén ’s avonds een nieuwe aflevering van Thuis. Dat is dan ook het moment dat de trouwe Vlaming zijn benen in de lucht zwiert en gedurende een half uur niet meer uit zijn zetel komt. Naast de trouwe gewoonte om elke aflevering te bekijken is er ook de traditie om de titelsong keer op keer luidkeels mee te zingen. En vanaf 2 september zal die generiek in een nieuw jasje gestoken worden. Het wordt er namelijk eentje van Niels Destadsbader en Miguel Wiels.

25ste seizoen

Als kind groeiden de meeste Vlamingen op met één van de twee populairste soaps in België: Thuis of Familie. Voor de Thuis-kijkers is het een spannend moment want het 25ste seizoen breekt aan en dat zal op 2 september van start gaan. Het geschikte moment volgens de Thuis-makers om eens een andere plaat op te leggen.

Niels Destadsbader

Voor de nieuwe titelsong werden de West-Vlaamse zanger en acteur Niels Destadsbader en de componist en producent Miguel Wiels gevraagd. De twee muzikanten hoefden hier niet lang over na te denken voordat ze de eerste strofen begonnen te schrijven. Als twee boezemvrienden namen ze de uitdaging aan en zien ze het beiden als iets dat ze van hun to do-lijstje kunnen afvinken.

Gesponsorde artikelen