Niels Destadsbader zoekt voorprogramma voor zijn optredens in het Sportpaleis 

Niels Destadsbader zoekt voorprogramma voor zijn optredens in het Sportpaleis 

Heb jij muzikaal talent, wil jij eens op de planken van het Sportpaleis staan en vind je Niels Destadsbader wel oké? Dan kan jij gewoon het voorprogramma zijn van de zanger. Niels Destadsbader zoekt namelijk, samen met radiozender MNM, een opwarmer voor zijn debuutoptreden in het Sportpaleis. Dit is wat je ervoor moet doen.

Niels Destadsbader werd net 30 jaar oud, maar zal in oktober pas écht zijn verjaardag vieren met twee concerten. Met zijn concert ‘Dertig’ staat de zanger op 31 oktober en 1 november voor het eerst op het podium van het Sportpaleis. Maar de planning is nog niet compleet, want samen met radiozender MNM zoekt Niels nog een voorprogramma.

Op zoek naar een artiest of band

Niels is op zoek naar een getalenteerde artiest of band om het publiek klaar te stomen voor zijn concert. Als jij muzikaal talent hebt en denkt dat je het in je hebt om voor een bijna-uitverkocht Sportpaleis te staan, moet je zeker je kans wagen.

Het enige dat je voorlopig moet doen is MNM een eigen song en een cover van een hit van Niels Destadsbader bezorgen. Wie weet speel jij dan eind oktober de grote finale in de studio van MNM én word jij het voorprogramma van Niels.

Bekijk hieronder de oproep:

Gesponsorde artikelen