Niet alleen Jess en Logan, maar ook Dean duikt op in de nieuwe Gilmore Girls! Wat gaat daar gebeuren …

Niet alleen Jess en Logan, maar ook Dean duikt op in de nieuwe Gilmore Girls! Wat gaat daar gebeuren …

Eindelijk is het bekend! Het nieuws waarop we allemaal hebben gewacht: ook Dean komt terug in de nieuwe Gilmore Girls. We waren al dolgelukkig dat Jess en Logan, de andere twee ex-vriendjes van Rory, terugkomen, maar nu kan ons leven echt niet meer stuk. De grote vraag is nu: wat gaat er gebeuren …? 

Het is officieel. Ook Jared Padalecki, oftewel Dean het allereerste vriendje van Rory, heeft het contract ondertekend en keert terug in de nieuwe Gilmore Girls, de revival-serie die Netflix gaat uitzenden. De grote wens van alle Gilmore Girls-fans is in vervulling gegaan! Want we gaan kunnen genieten van ALLE drie de mannelijke schoonheden die Rory heeft liefgehad: eerste high school-liefde Dean, bad boy Jess én rich college boy Logan. Als vanzelf razen nu talloze vragen door ons hoofd: Is Rory nu met één van hen samen? Zo ja met wie? En vooral … met wie van de drie zal Rory uiteindelijk eindigen?!!

Gaat het Logan, die Rory altijd voor de meest bizarre en spannende acties wist uit te dagen, zijn?

Of is bad boy Jess Rory’s grote liefde?

Of … eindigt Rory met haar big first love: Dean!

Wanneer we hierachter komen, is nog onbekend aangezien de producenten nog geen datum geprikt hebben voor de lancering van de revival. We zullen dus toch echt nog heel even geduld moeten hebben. Maar we moeten tenminste niet meer ’s nachts wakker liggen over de vraag of we alle vriendjes van Rory terug gaan zien. Dat is al één zorg minder ;).

Gesponsorde artikelen