Niet Hein Vanhaezebroeck, maar wel een leerkracht Engels/Frans moet AA Gent er weer bovenop helpen …

Niet Hein Vanhaezebroeck, maar wel een leerkracht Engels/Frans moet AA Gent er weer bovenop helpen …

Het seizoen van AA Gent is heel slecht begonnen, maar misschien hebben ze nu eindelijk de oorzaak gevonden. De club is namelijk op zoek naar een leerkracht om zijn Franse spelers Engels bij te brengen zodat ze de trainer en de medespelers beter verstaan.

Een trainer, nieuwe spelers, een psycholoog, … voetbalclubs proberen alles om betere resultaten te behalen, maar soms moet je het duidelijk niet al te ver zoeken. Het seizoen van AA Gent is op zijn zachtst gezegd niet al te goed begonnen. In de competitie verloor het de eerste twee wedstrijden en ook Europees is de club al uitgeschakeld.

Maar nu is de oplossing misschien gevonden. AA Gent is namelijk op zoek naar een leerkracht Frans/Engels. Die leraar moet de vele Franstalige spelers “bijscholen in het dagdagelijks gebruik van het Engels”. Kandidaten kunnen zich aanmelden bij de club.

AA Gent heeft meerdere spelers in de kern waarvan het Frans de moedertaal is terwijl op training het Engels de voertaal is. Misschien helpen de taallessen dus ook om de tactiek beter uit te voeren in de wedstrijden.

Gesponsorde artikelen