Nieuw romantisch K-drama ‘Doona!’ van Netflix krijgt eerste trailer

Binnenkort is het op Netflix tijd voor een grote portie romantiek. De streamingdienst releaset dan namelijk Doona!, een K-drama over een onwaarschijnlijke liefde. De reeks van de hand van Crash Landing On You-regisseur Lee Jung-hyo kreeg nu een eerste trailer.

Zuid-Korea leverde de laatste jaren heel wat hoogstaande films af, zoals Oscarwinnaar Parasite, spannende fictiereeksen, zoals Squid Game, en populaire non-fictie, zoals Physical 100. Oorspronkelijk was het land echter vooral bekend van K-romance of K-drama en dat genre is nog steeds razend populair. Daarom maakte Netflix afgelopen zomer ook bekend dat er dit jaar nog heel wat K-drama’s op de planning staan.

Bae Suzy

De laatste in dat rijtje in Doona!. Daarin volgen we Lee Doo-na, die ooit een idol was in een K-popgroep, maar zich plots uit de muziekindustrie terugtrok. Sindsdien doet ze aan cohousing met Lee Won-jun, een eerstejaarsstudent aan de universiteit. Hoewel Doo-na en Won-jun aanvankelijk heel verschillend lijken, groeien de twee steeds meer naar elkaar toe en begint de vonk over te slaan, of ze dat nu willen of niet.

De rol van Lee Doo-na wordt gespeeld door Bae Suzy, die zelf ook ooit een K-popidol was. Als actrice was ze onder andere al te zien in While You Were SleepingVagabond en Start-Up. Haar tegenspeler is Yang Se-jong, bekend van Temperature of Love en Still 17. De cast bestaat verder ook nog uit Lee Yu-bi (Pinocchio), Park Se-wan (So Not Worth It), Lee Jin-wook (Sweet Home) en Go Ah-sung (Snowpiercer). De regie is in handen van Lee Jeong-hyo, die eerder al het bekroonde Crash Landing on You maakte.

Bekijk hier de trailer van Doona!:

Doona! verschijnt op vrijdag 20 oktober op Netflix. In tussentijd nog op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...