Nieuw op newsmonkey: de Schaduwvoice

Nieuw op newsmonkey: de Schaduwvoice

Newsmonkey introduceert de Schaduwvoice! Vanaf vanavond trakteren we jullie elke vrijdag tijdens de uitzending op onze ultieme, stoute liveblog over The Voice van Vlaanderen. Met commentaar van onze tv-monkeys op wat er op het scherm te zien valt, mens-erger-je-nietjes en complimenten, extra info en de beste en leukste tweets over de talentenjacht.

Wie geen seconde wil missen uit het derde seizoen van The Voice van Vlaanderen kan newsmonkey maar beter in de gaten houden de komende 16 weken. Zo zullen we niet alleen tijdens de uitzending iedereen op de hoogte houden met onze liveblog, maar zullen we je ook voor en na de uitzending overladen met de leukste, meest opvallende en gekste wist-je-datjes.

Stel jullie alarm al maar in op 20u30, want dan gaan onze tv-monkeys met de liveblog van start!

De eerste Blind Auditions van The Voice van Vlaanderen worden vanavond op VTM uitgezonden vanaf 20u35. De eerste zes weken kiezen juryleden Koen Wauters, Regi, Axelle Red en Bent Van Looy welke kandidaten na een geslaagde Blind Audition doorstoten naar de Battles op 14 maart, en wie ze in hun team willen. Wie de Battles overleeft, mag naar de Liveshows die op 18 april van start gaan in ’t Kuipke in Gent. Op 23 mei weten we wie The Voice van Vlaanderen 2014 wordt.

Gesponsorde artikelen