Nieuw showprogramma op VTM: BV’s gaan boksen tegen elkaar … Natalia is vechter nummer 1!

Nieuw showprogramma op VTM: BV’s gaan boksen tegen elkaar … Natalia is vechter nummer 1!

Dat Natalia geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken, dat wisten we al wel. Maar ze is blijkbaar toch gevaarlijker dan we dachten. Voor een nieuw VTM-programma zal zij, en een hoop andere BV’s, de boksring instappen. Ze maken zo een vervolg op het heel populaire ‘Boxing Stars’, een stunt van de mannenzender CAZ. Die Olga Leyers lieten timmeren op Josje Huisman en ook Bill Barberis en Guga Baúl het tegen elkaar lieten opnemen.

Om de start van de mannenzender CAZ te vieren, organiseerden ze vorig jaar een heus boksgala. Niet met volleerde boksers, maar met BV’s. Zo mocht Olga Leyers haar frustraties botvieren op Josje Huisman, nam VTM-journalist Maarten Breckx het op tegen Viktor Verhulst en won Guga Baúl bij de ‘zwaargewichten’ van Bill Barberis. Boxing Stars was met 141.000 kijkers een enorm succes voor de mannenzender, en dus blaast VTM het nieuw leven in. Maar deze keer niet onder het mom van een event maar een volledige reeks.

Natalia is de eerste BV die werd aangekondigd voor het nieuwe programma. En dat is niet meteen een verrassende naam. Natalia is enorm sportief en brengt dan ook wel wat tijd door in de fitness. Ze bokste zelfs al even om fit te blijven. Tegen wie Natalia het zal opnemen en wie de andere BV’s zijn, is nog niet geweten.

Natalia zal duidelijk een moeilijke tegenstandster worden:

Welke BV zou jij graag in de boksring zien stappen?

Gesponsorde artikelen