Drie nieuwe afleveringen ‘Daisy Jones and the Six’ vanaf nu te zien

Sinds vorige week kan je op Prime Video naar Daisy Jones & the Six kijken. Sindsdien komen er elke vrijdag nieuwe afleveringen bij. Vanaf vandaag kan je naar de vierde, vijfde en zesde aflevering kijken. Daarin krijgt de band Daisy Jones & the Six alsmaar meer vorm en succes.

Een van de meest besproken boeken van het moment komt binnenkort naar het kleine scherm. Daisy Jones & the Six van auteur Taylor Jenkins Reid kwam in 2019 uit, maar groeide pas tijdens de coronaperiode, dankzij TikTok, uit tot echte klassieker onder de jongeren. Er werd dan ook halsreikend uitgekeken naar de fictieserie die wekelijks verschijnt. Ondertussen staan er al zes afleveringen online.

Daisy Jones & the Six

Het verhaal van het boek gaat over Daisy Jones (Riley Keough). Als jonge vrouw uit Los Angeles eind jaren 60 bevindt ze zichzelf in het echte rock ’n roll-leven. Ze slaapt met rocksterren, sluipt de bekendste clubs binnen en geniet van de seks en drugs. Maar haar grootste droom is om zelf in de Whisky a Go Go te staan.

Wanneer haar stem ontdekt wordt, wordt ze samen gezet met een andere veelbelovende band, The Six. Om de populariteit van de band te doen toenemen, verplicht een producer Daisy en Billy Dunne (Sam Claflin), de leading man van The Six, om een koppel te vormen. Dat zorgt, natuurlijk, voor de nodige drama.

Drie nieuwe afleveringen

In de eerste afleveringen die vorige week verschenen zagen de kijkers vooral nog de aparte verhalen van zowel Daisy Jones als The Six. In de derde aflevering kwamen ze voor het eerst samen in de studio van producer Teddy Price om een song op te nemen. Dat was niet volledig naar de zin van The Six-frontman Billy die de aandacht niet graag deelde.

Deze week komen daar drie afleveringen bij waarin de band alsmaar meer vorm krijgt. Zo gaat Daisy mee naar een concert in Hawaii, waar iedereen al meteen gek van haar lijkt te zijn. Uiteindelijk beseft Billy dat hij Daisy nodig heeft om te geraken waar hij wil geraken. Maar dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot.

Bekijk de trailer van Daisy Jones & the Six hier:

Meer
Lees meer...