Nieuwe beelden van live-action ‘Sonic’-film doen iedereen huiveren

Nieuwe beelden van live-action ‘Sonic’-film doen iedereen huiveren

Er zijn beelden gelekt van de live-action film van ‘Sonic the Hedgehog’. De film verschijnt in november dit jaar. Heel wat fans zijn echter niet te spreken over het uiterlijk van hun favoriete stekelvarken.

Een aantal gelekte afbeeldingen verklappen hoe Sonic the Hedgehog eruit zal zien in de live-action film die eind 2019 uitkomt. Het marketingbedrijf Hamagami/Carroll heeft de beelden geplaatst. Daarop zien we het ontwerp en de stijlgids van het personage. De afbeeldingen werden snel weer verwijderd van de website, maar ze waren al opgepikt door de gamepers.

We zien dit keer het volledige lichaam van de filmversie van Sonic the Hedgehog. Het uiterlijk van het personage komt overeen met de eerder gelekte afbeeldingen en laat zien dat Sonic kleinere ogen heeft dan normaal, rode Nike-schoenen draagt en dat de witte handschoenen onderdeel zijn geworden van zijn vacht.

Fans verbijsterd

De fans reageren niet al te positief op de afbeeldingen. Sommigen spreken van “een nachtmerrie”, anderen van “een 1 april-grap”.

Gesponsorde artikelen