Left Right
scrollTop top

Nieuwe beelden van volgende iPhone duiken op en die zien er veelbelovend uit


Nieuwe beelden van volgende iPhone duiken op en die zien er veelbelovend uit

Fans van de iPhone kunnen september al aanduiden in hun agenda, want dan stelt Apple naar alle verwachting drie nieuwe iPhones voor. Wie minder geduld heeft, krijgt gelukkig regelmatig geruchten en gelekte foto’s. Daaruit blijkt nu dat de iPhone 7s en 7s Plus een glazen achterkant zouden krijgen en draadloos zullen kunnen opgeladen worden.

Apple komt de laatste jaren altijd met twee nieuwe modellen van zijn iPhone, maar kenners voorspellen dat er in september drie types zullen voorgesteld worden. Naast de 7s en de 7s Plus komt er ook een speciaal model om het tienjarig bestaan te vieren. De meeste geruchten gaan dan ook over dat, voorlopig naamloze, model.

Daarom zijn de foto’s die gisteren gelekt zijn interessant. Volgens de doorgaan betrouwbare bron 9to5mac tonen ze een dummy’s van de 7s en 7s Plus, de modellen waarover nog maar weinig geweten is. Op die foto’s zie je een iPhone met een achterkant die volledig uit glas bestaat. Daardoor zijn de kenmerkende antennelijntjes ook verdwenen.

Ook het opladen zou anders zijn. Apple wil bij zijn nieuwste modellen eindelijk draadloos opladen integreren. Zo moet je je kabel niet meer insteken, maar kan je je iPhone gewoon op de oplader leggen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.576.990
 • Aantal
  doden
  1.188.787
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  412.314
 • Aantal
  doden
  11.452