Left Right
scrollTop top

Nieuwe dag, nieuw probleem met de iPhone X: gebruikers horen gekraak door hun telefoon


Nieuwe dag, nieuw probleem met de iPhone X: gebruikers horen gekraak door hun telefoon

De iPhone X is nog geen twee weken uit, maar het blijft klachten regenen over het gloednieuwe toestel. Na problemen met autocorrect en de reactie bij koude temperaturen is er alweer een probleem opgedoken met de populaire iPhone X. Verschillende gebruikers geven aan dat ze gekraak horen door de AirPods. 

Wat het paradepaardje van Apple moest worden, blijkt meer en meer een zorgenkindje. De iPhone X is nog geen twee maanden uit, maar de klachten over het peperdure toestel blijven binnenstromen.

Klachten

Allereerst was er de crashtest, die vernietigend bleek voor de iPhone X, met glazen voor én achterkant. De nieuwste der iPhones kwam als slechtste iPhone ooit uit de test. En ook de vele meldingen van gebroken schermen bewijzen dat het toestel absoluut niet robuust is.

Enkele dagen later kwam dan het nieuws dat er problemen zijn met autocorrect. Wanneer je op het nieuwe toestel een hoofdletter ‘I’ wil typen, krijg je een ‘A’ en een vraagteken. Een heel lastig probleem, zeker voor de Engelstalige iPhonegebruikers, bij wie de hoofdletter ‘I’ ‘ik’ betekent.

Maar daar hield het niet op. De iPhone X zou niet reageren bij temperaturen onder het vriespunt. Een probleem dat zeker nu de winter voor de deur staat voor ergernissen kan zorgen.

Gekraak

Nu klagen verschillende gebruikers over gekraak uit de dure AirPods (de draadloze oortjes). Hoewel sommigen enkel klagen over de oortjes wanneer je het geluid bijna op het maximum zet, zeggen anderen dat het gekraak al hoorbaar is wanneer het geluid op 50 procent staat. Iemand anders laat ook weten dat hij met de klacht naar de Apple Store is geweest en daar een nieuw toestel heeft gekregen. Maar zelfs met het nieuwe toestel bleef het probleem bestaan.

De iPhone 8 had een gelijkaardig probleem met de AirPods, maar daarbij stelde het probleem zich enkel bij hoog volume. Dit probleem werd snel opgelost door een software-update. Het is nog niet geweten of dit probleem ook met een update opgelost zal kunnen worden.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899