Left Right
scrollTop top

Nieuwe ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’-trailer toont ons eindelijk meer Grindelwald!


Nieuwe ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’-trailer toont ons eindelijk meer Grindelwald!

Op Comic-Con is een tweede trailer gelost voor ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ Die nieuwe trailer, die maar liefst meer dan 3 minuten lang is, geeft ons eindelijk meer Grindelwald, het personage van de getergde Johnny Depp, en bevestigt ook de aanwezigheid van een iconisch Harry Potter-personage!

We krijgen een pak dezelfde beelden te zien als in de eerste trailer, die net zoals de kaft van het boek meteen duchtig geanalyseerd werd, maar de nieuwe beelden zijn enorm interessant. Zo krijgen we al meer interactie te zien tussen hoofdpersonage Newt Scamander en de jonge Dumbledore, gespeeld door Jude Law. Maar nog interessanter zijn de beelden van Grindelwald, die we in de eerste trailer maar heel even te zien krijgen. In de nieuwe trailer zien we hem echter ook echt aan het werk.

Nicolas Flamel

De rol lijkt Johnny Depp op het lijf geschreven, maar toch kreeg de film een pak kritiek te verwerken omwille van de acteur. Onder andere Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe sprak zich zwaar uit tegen Depp, die beschuldigd werd van huiselijk geweld. “Er zijn andere acteurs ontslagen voor minder erge feiten”, stelde Radcliffe. Al verdedigde J.K. Rowling, die wel toegaf dat er nagedacht is over een vervanging, de keuze om Depp aan te houden als acteur.

De trailer sluit af met een korte scène die de aanwezigheid van een iconisch Harry Potter-personage bevestigt. We zien namelijk Nicolas Flamel, de enige echte tovenaar die ooit de steen der wijzen heeft gemaakt. Na een aantal aanwijzingen in tweets van achter de schermen, hoopten velen al op de aanwezigheid van Flamel in de nieuwe Fantastic Beasts en zij kunnen nu dus op hun twee oren slapen!

Bekijk hieronder de nieuwe trailer voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald:

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zal vanaf 16 november van dit jaar te zien zijn in de bioscopen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.195.366
 • Aantal
  doden
  1.144.069
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  287.700
 • Aantal
  doden
  10.658