Left Right
scrollTop top

Nieuwe favoriet? Ook deze BV zal meedoen met ‘Boxing Stars’


Nieuwe favoriet? Ook deze BV zal meedoen met ‘Boxing Stars’

In ‘Boxing Stars’ zullen we later dit voorjaar kunnen kijken naar BV’s die elkaar in elkaar meppen. Er werden al een heel aantal namen bekendgemaakt, maar daar kan er nu nog eentje aan toegevoegd worden. En eentje waar wij alvast veel van verwachten. 

Boxing Stars op VTM is een van de programma’s waar we dit voorjaar het meeste naar uitkijken. Het concept is heel simpel. Twee BV’s worden klaargestoomd om het tegen elkaar op te nemen en uiteindelijk vechten ze het ook echt uit in de boksring. Het concept werd al eens uitgetest bij de lancering van de zender CAZ en bleek zo’n succes dat het nu dus echt een reeks wordt.

Steracteur Sterbokser?

Eerder werden al een hele reeks namen bekendgemaakt die het in Boxing Stars tegen elkaar zullen opnemen. En vandaag werd op Q-Music bekendgemaakt dat ook Sieg De Doncker aan dat lijstje wordt toegevoegd.

Sieg De Doncker, bekend van Helden op Ketnet en recent ook Steracteur Sterartiest, zal dus net als onder andere Natalia en Faroek Özgünes z’n bokshandschoenen uit de kast halen en in de Boxing Stars-ring kruipen om een andere BV een pak rammel te geven.

Als een van de Helden op Ketnet heeft hij al heel wat ervaring met verschillende uitdagingen en onlangs nam hij het ook op tegen Saartje Vandendriessche in Op De Man Af. Daar nam hij deel aan de Eurojack lumbergames en zagen we dat hij een echt competitiebeest is. Dat belooft dus voor z’n tegenstander in Boxing Stars.

Dit zijn de deelnemers van Boxing Stars die tot nu toe bekend zijn gemaakt:

 1. Zangeres Natalia
 2. Zangeres Laura Tesoro
 3. VTM-nieuwsverslaggever Faroek Özgünes
 4. Acteur Erik Goossens
 5. Presentatrice Bieke Ilegems
 6. Komiek Kamal Kharmach
 7. Acteur Oscar Willems (bekend van Spitsbroers)
 8. Acteur Bill Barberis (bekend van Thuis)
 9. Stéphanie Deroover (de vrouw van Jeroen Meus)
 10. Actrice (én dochter van Gert) Marie Verhulst
 11. Acteur/presentator Sieg De Doncker

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899