Nieuwe lingerie van Rihanna nu ook voor vrouwen met maatje meer

Nieuwe lingerie van Rihanna nu ook voor vrouwen met maatje meer

Rihanna maakte al bekend dat ze haar lingerielijn Savage x fenty zou lanceren, maar nu zou de collectie ook voor vrouwen met grote maten beschikbaar zijn. Naast haar make-uplijn gaat ze ook met deze selectie voor een andere doelpubliek. 

De Amerikaanse zangeres Rihanna zal met haar nieuwe collectie slipjes en beha’s in grote maten verkopen. Dat maakte ze bekend op Instagram met een filmpje waaronder “Savage komt in alle vormen en maten” staat. De zangeres bracht eerder al een make-uplijn van Fenty Beauty uit voor elke huidtint. Met deze lingerielijn bereikt ze dan ook een andere doelgroep dan de slanke, blanke vrouw. Vanaf 11 mei zouden de stuks wereldwijd verkrijgbaar zijn.

In het filmpje is model Audrey Ritchie te zien die je een sneak peek van de lingerie collectie geeft. “Ik heb echt gigantische borsten”, zegt ze in de video. “Ze waren dubbel-Ds tegen de tijd dat ik in de achtste klas zat.” Rihanna is niet per se uit op een breder bereik, want mogelijke klanten zouden een lidkaart van Savage x Fenty kunnen krijgen waarmee ze voorrang krijgen op de nieuwste collectie en kortingen.

Bekijk hieronder het filmpje

Photoshop

Vorig jaar werd Rihanna nog beschuldigd van Photoshop toen ze twee nagels van dezelfde vinger bleek te hebben op een foto waarop ze als showgirl verkleed is. Er was toen veel controverse over, vooral omdat ze toen bodyshamers de les spelde.

Gesponsorde artikelen