Nieuwe ‘Lion King’-teaser waarin zowel Queen B als de dieren hun stem laten horen

Na de langverwachte Lion King-trailer van eind vorige week, waarin we verwend werden met adembenemende beelden van de Lion King-personages, breekt nu het moment aan waarin we enkele bekende stemmen te horen krijgen. Beyoncé maakt haar intrede en vervult de rol van Nala zoals niemand dat kan.

Beyoncé opent de gloednieuwe teaser als Nala die haar jeugdvriendje Simba de nodige moed inspreekt om zijn koningsschap aux sérieux te nemen. Enkele seconden later duikt het gouden duo, Timo en Pumba, op met de wijze woorden: “The back-up has arrived!

Youtube

Queen B en Elton John

De Lion King-film is vanaf 19 juli in de cinemazalen en hiermee stellen Jon Favreau en Disney ons geduld enorm op de proef. Gelukkig zijn er enkele trailers voorzien die telkens een beetje meer van de film blootgeven. De nieuwe Lion King-film is zeer veelbelovend want naast de levensechte en indrukwekkende beelden zullen zowel Beyoncé als Elton John hun stemmen te horen zijn. In samenwerking met Tim Rice maakten zij een nummer dat de perfecte soundtrack vormt.

Instagram

Gesponsorde artikelen