Nieuwe mannelijke verleider ‘Temptation Island’ bekendgemaakt: “M’n derde been is stabiel”

Nieuwe mannelijke verleider ‘Temptation Island’ bekendgemaakt: “M’n derde been is stabiel”

‘Temptation Island’ komt steeds dichterbij. Na de officiële bevestiging van verleidster Laetitia in ‘Gert Last Year’ werd gisteren een eerste mannelijke verleider officieel voorgesteld in het Nederlandse programma ‘RTL Boulevard’. Het gaat om de 21-jarige Tireily en die heeft alvast een grote mond en naar eigen zeggen nog iets anders dat behoorlijk groot is. 

Gisteren was Rick Brandsteder, de Nederlandse presentator van Temptation Island, te gast bij RTL Boulevard. Hij kwam er vertellen over het nieuwe seizoen van Temptation Island dat binnen minder dan drie weken van start zal gaan. Hij deed dat niet alleen, maar hij bracht ook verleidster Laetitia mee, die eerder al te gast was in Gert Last Year, én een gloednieuwe verleider, Tireily.

Derde been stabiel

We weten niet veel over Tireily, maar uit het korte fragment dat we van hem te zien krijgen, kunnen we toch al het een en ander afleiden. Zo wordt hij voorgesteld als een 21-jarige artiest. Wanneer we kijken op Instagram wordt duidelijk dat hij actief is als rapper onder de artiestennaam Benjy. Zou hij de nieuwe Ken worden? Die de vrouwen rond z’n vinger windt met z’n serenades?

In het korte fragment dat we van Tireily te zien krijgen, komen we toch ook al iets te weten. Zo beweert hij dat hij leuke dingen te bieden heeft. “De onderkant is ook aantrekkelijk. Het is niet alleen boven. M’n derde been is stabiel.” Dat belooft.

Screenshot RTL

Beluister hier één van de nummers van Tireily a.k.a. Benjy:

Laetitia gaat ervoor

In de beelden die we in RTL Boulevard te zien krijgen, zien we ook Laetitia, de Vlaamse verleidster die enkele weken geleden werd voorgesteld in Gert Last Year. Zij zet haar klauwen op het eiland blijkbaar in een van de koppelhelften, waarvan we al een stukje te zien krijgen. We zien namelijk een scène uit het nieuwe seizoen waar Laetitia met een man in de jacuzzi zit. Het ziet er alvast gezellig uit.

Wij herkennen de good looking guy waarmee Laetitia een kleine aantrekkingskracht voelt alvast niet maar we zullen hem waarschijnlijk snel genoeg leren kennen.

Screenshot RTL

Er gaan koppels sneuvelen

Veel wil Rick nog niet kwijt over het nieuwe seizoen van Temptation, maar hij lost toch een tipje van de sluier. “Ik kan wel vertellen dat niet alle koppels in dezelfde samenstelling waarin ze zijn aangekomen zullen terugkeren.”

Net als vorig jaar zullen er dus hartjes gebroken worden op het eiland. Wij zijn er alvast klaar voor!

Gesponsorde artikelen