Nieuwe namen zorgen voor straffe line-up TomorrowWorld 2

Nieuwe namen zorgen voor straffe line-up TomorrowWorld 2

TomorrowWorld 2, dat op 26, 27 en 28 september plaatsvindt in Chattahoochee Hills in de buurt van Atlanta, heeft nieuwe namen bekendgemaakt voor de affiche. 

Avicii, Bassnectar, David Guetta, Skrillex, Tiesto, Steve Aoki, Zedd, Diplo, Martin Garrix, Kaskade, Nicky Romero en Richie Hawtin. Dat zijn de headliners. Maar ook onze eigen Dimitri Vegas & Like Mike prijken helemaal bovenaan die line-up als top-act.

In tegenstelling tot de Belgische versie, zijn er voor TomorrowWorld nog wel tickets verkrijgbaar. Ze beginnen aan een prijs van 357 dollar en je kan ze hier bestellen. De VIP-toestanden zijn wel al allemaal weg.

Big money

In Amerika zijn ze overigens euforisch over het festival, al was het maar om de economische impact ervan. 85 miljoen dollar genereerde de eerste TMW, en daarvan ging 70 miljoen naar locale business. Een cijfer dat vergelijkbaar is met wat het hosten van de  NCAA Final Four Championship games, één van de belangrijkste sportevenementen in de VS, opbracht. De overheid incasseerde 4,3 miljoen daarvan aan taksen.

Atlanta is zich overigens aan het toeleggen op het aantrekken van festivals. De stad is ervan overtuigd dat dat goed is voor z’n imago én voor de kassa. Zo bleek dat de bezoekers van TMW nog eens 28 miljoen spendeerden in de regio door ofwel een paar dagen langer te blijven hangen, of door de stad opnieuw te bezoeken. Dit weekend is er The Counterpoint Fest met ondermeer Outkast, in mei is er het Shaky Knees festival, en in het najaar Muisc Midtown. 

Gesponsorde artikelen