Nieuwe Netflix Original ‘The Society’: eerste teaser belooft plezier dat omslaat in chaos

Nieuwe Netflix Original ‘The Society’: eerste teaser belooft plezier dat omslaat in chaos

Netflix pakt uit met een eerste teaser van de nieuwe serie ‘The Society’. De reeks is een moderne interpretatie van het boek ‘Lord of the Flies’ en wordt een mix genoemd van ‘Riverdale’, ’13 Reasons Why’ en ‘Gossip Girl’. 

The Society is een nieuwe serie die op 10 mei (in één keer!) op Netflix verschijnt. Het verhaal is een moderne interpretatie van het boek Lord of the Flies uit 1954. Doet dat geen belletje rinkelen? In het boek crasht een vliegtuig op een onbewoond eiland en moeten de tienerjongens, die het ongeval als enigen overleefd hebben, zien te overleven. The Society is een moderne interpretatie van William Goldings verhaal.

Overleven

In de serie gaat het een klein beetje anders. Een groep jongeren bevindt zich plots in een soort kopie van hun welgestelde stad in New England. Het enige verschil met hun thuis? Van hun ouders is geen spoor. De groep wil weten wat er met hen gebeurd is en hoe ze thuis kunnen geraken, maar dat is allemaal niet zo makkelijk als het lijkt. De jongeren moeten samenwerken en een systeem vinden om te overleven.

Riverdale + 13 Reasons Why + Gossip Girl

Netflix loste nu een eerste teaser voor de serie en die ziet er erg veelbelovend uit. Veel mensen maken de vergelijking met een mix van Riverdale en 13 Reasons Why met een vleugje Gossip Girl, en als je de teaser bekijkt, snap je wel waarom. We zien Allie die haar moeder belt, maar die neemt (opnieuw) niet op. De jongeren zitten al negen dagen alleen in de stad en het plezier om hun eigen beslissingen te maken is omgeslagen in chaos, geweld en verdriet. “Als je dit hoort, kom ons alsjeblief halen” zijn de laatste woorden uit de teaser.

Bekijk hier de eerste teaser van The Society:

The Society is vanaf 10 mei beschikbaar op Netflix. Kan je zolang niet meer wachten? Dit zijn de 50 beste Netflix-series om je honger mee te stillen.

Gesponsorde artikelen